CORRESOLIDARIS SUBVENCIONA EL TRACTAMENT DE LIAN

Molt bones! Des de mitjans d’octubre que estic treballant amb en Lian setmanalment a través del Mètode Feldenkrais.

Gràcies a la subvenció de es sessions per part de CORRESOLIDARIS.

Amb aquest mètode, es vol capacitar al Lian perquè tingui uns moviments més eficaços i funcionals. De moment el Lian pot mantenir el cap a la vertical, només en determinats moments i durant poca estona.

Per aquest motiu treballem (quan dic treballem vull dir que hi ha la implicació de tots dos, provoco una acció que fa que hi hagi una reacció activa en ell), per donar un moviment a la pelvis que ell no té, i aquesta a la vegada dialoga amb la columna, on finalment s’implica el cap i es pot mantenir el cap aixecat a la vertical.

Paral·lelament també dono funció a les mans, que normalment estan agafades entre elles i no les utilitza per impulsar-se quan passa d’estirat a seure, o quan està de genolls, etc, etc…

I el més important de tot, és que en Lian connecti amb allò que estic fent, ja sigui amb una mirada, amb un somriure, amb un moviment …, i que finalment integri quelcom que es porta a terme durant la sessió, a la vida quotidiana.

Sònia Cugat. Fisioterapeuta

Professora del Mètode Feldenkrais i psicomotricista

feldenkraisosona.blogspot.com

Ajuda’ns en els diferents programes que subvencionem des Corresolidaris. Fes-te soci per 20 euros l’any, que 100% va a donació. A canvi rebràs una samarreta de Corresoldiaris i gaudiràs de molts avantatges en empreses i entitats.

Demana la teva fulla d’inscripció a info@corresolidaris.org

#josocsolidari i Tú?????