2000 METRES DE LA PLAÇA DE LA FARGA

Banner

El dissabte 25 de agost de 2018, a les 9:30 h. del matí, tindrà lloc la 37a edició dels 2.000 metres de LA PLAÇA DE LA FARGA, organitzada per la Comissió de Festes plaça de la Farga i l’ Associació Corresolidaris amb la col·laboració del districte de Sants- Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona.

El 100% de la recaptació anirà destianda al projecte de la Fundació Sindome del Dravet. Aquí trobaràs més informació https://www.dravetfoundation.eu/sobre-dravet/

Els 5 euros de recaptació (100%) aniran destinats a aquesta Fundació. Com agraïment a la teva solidaritat rebràs una tassa de running, i un gran avituallament final.

 

El sábado 25 de agosto de 2018, a las 9:30 h. de la mañana, tendrá lugar la 37ª edición de los 2.000 metros de PLAÇA DE LA FARGA organizada por la Comisión de Fiestas plaça de la Farga y la Asociación Corresolidaris con la colaboración del distrito de Sants-Montjuïc del Ayuntamiento de Barcelona .

El 100% de la recaudación irá destinada al proyecto de la Fundación Sindrome del Dravet. Aquí encontrarás más información 

https://www.dravetfoundation.eu/sobre-dravet/

Los 5 euros de recaudación (100%) irán destinados a esta Fundación. Como agradecimiento a tu solidaridad recibirás una taza de running, y un gran avituallamiento final.

Articulos relacionados

Carrito de compra