AGRAÏMEN DE LA FECAMM

ENHORABONA CORRE SOLIDARIS
Informar-vos que CORRE SOLIDARIS, ha estat en una recepció a l’Ajuntament de Cornellà, amb L’Alcalde Sr. Antonio Balmón, el regidor d’esports, el Sr. Jose Manuel Parrado, el President de CORRE SOLIDARIS, el Sr. Oscar Santos, i una petita representació de CORRE SOLIDARIS.

El motiu ha estat la presentació oficial de CORRE SOLIDARIS, projectes futurs i agraint la seu que aquest Ajuntament els ha cedit.

Què és CORRE SOLIDARIS?

Un grup de bons amics creen aquest equip basant-se en quatre pilars:
L’Amistat que els uneix .
L’Atletisme Popular; les curses populars on competeixen amb major o menor assiduïtat.
La Passió que posen en això; sense importar temps, ritmes ni calaixos de sortida; Alguns surten en el primer calaix, altres en el tercer i alguns en l’últim. Les ganes i il·lusions són les mateixes i orgullosos ,els un@s dels altres..
La Solidaritat; tots,corren per difondre els missatges d’associacions i projectes, en molts casos de caràcter minoritari, cadascun d’ells per una causa, però sempre amb el mateix objectiu: ajudar a qui ho necessita. FECAMM, ProyectoPol i #stopAme són les primeres, segur que no seran les últimes…
Divertir-se, córrer, gaudir,  i sobretot, ajudar.
Clínica dental-i els recolza i acompanya des d’un inici en aquest camí, sense el seu suport seria inviable el que han creat. Esperem que tu també creguis en el  projecte i ens ajudis a seguir caminat.

No són rivals de ningú, no competeixen contra cap equip ni es pretèn, però van a fer-nos veure i difondre el nostre missatge; en diferents carreres, en diferents posicions en diferents reptes.

Gràcies en nom de FECAMM per la vostra labor

Articulos relacionados

Carrito de compra