Cornellà posa en marxa una App per promoure l’esport saludable a la ciutat

REPTE CORRESOLIDARIS

L’Ajuntament de Cornellà posa en marxa una aplicació mòbil per incentivar la ciutadania a tenir un estil de vida actiu i saludable. L’App Esport Salut Cornellà pretén conscienciar a la població de la importància de mantenir uns hàbits saludables per tal de combatre el sedentarisme i les patologies derivades d’aquest. Amb aquesta finalitat ja es va impulsar fa uns quatre anys el programa Vine a fer esport salut! que ofereix cada mes al voltant de 200 activitats gratuïtes de diferent intensitat i modalitat coordinades per monitors, que es practiquen tant a als parcs i places de la ciutat com a les instalacions esportives municipals. Una oportunitat per posar-se en forma, amb activitats esportives i dinàmiques públiques que abasten diferents esports, estils i nivells, adaptades a cada edat i estat físic del participant.

Com funciona l’App?

Entre les diverses possibilitats que ofereix la plataforma, els usuaris podran fer un seguiment dels seus progressos, participar en reptes i obtenir recompenses. Els premis aniran vinculats a l’assoliment d’un mínim de punts per cada repte. Les calories consumides per realitzar activitat física es traduiran en punts: 10 cal = 1 punt.

Es poden guanyar recompenses sense vincular-se directament al repte, només caldrà realitzar activitat física i sumar calories. Tan sols necessitareu descàrregar-vos l’app esportiva que us agradi més (aplicació que us permeti registrar les calories/kilòmetres) al vostre mòbil o a un dispositiu per fer el seguiment de la vostra activitat diària i registrar-vos a la plataforma www.esportsalutcornella.cat Tot seguit, haureu de vincular el vostre perfil wefitter amb l’aplicació esportiva i començar a sumar calories i punts.

Podeu aconseguir punts lliurement utilitzant la vostra aplicació de tracking mentre realitzeu alguna de les activitats físiques proposades al programa Vine a fer esport salut! o camineu pels diferents itineraris saludables que la ciutat de Cornellà disposa.

Repte dels reis

El pimer repte que tindreu que superar serà el «repte dels reis», del 16 de desembre al 5 de gener, haureu de sumar 200 punts i podreu aconseguir els següents premis: una inscripció gratuïta a la Cursa de Reis solidària i dos pals Nordi walking, a més podreu ser escollits per fer de patges saludables a la cursa de Reis.

Articulos relacionados

Carrito de compra