MARATÓ TV3
CURSA DE REIS
MARATÓ PER EQUIPS
CAMINADA DEL CORPUS
CURSA LA FARGA
CURSA 7KM RIU

Corresolidaris i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat avancen la 10a edició dels 7 Km del Riu al diumenge 30 de Maig de 2021.

Després d’un llarg període de més d’un any, creiem que és donen les circumstàncies sanitàries per poder organitzar novament una cursa solidària a la nostra ciutat.

Hem triat avançar una nova edició dels 7 Km del Riu, considerant que la seva distància i ubicació és ideal per a la nostra desitjada tornada.

Com sempre volem que es tracti d’un acte esportiu de caràcter solidari obert a totes les persones que vulguin practicar activitat esportiva sigui quina sigui la seva condició física.

Com ja va passar en la nostra última edició de la prova, tot i ser cronometrada i puntuable en la Lliga Championship, no hi ha premis per classificació. Tots els participants que finalitzin la prova rebran un clauer de fusta commemoratiu de la prova.

El benefici de la cursa anirà destinat a la compra d’aliments i productes d’higiene de primera necessitat per a la Botiga Solidària

Us esperem el 30 de maig

#entretotssumem

CIRCUIT 2021

INSCRIPCIONS

REGLAMENT

Corresolidaris , amb la col·laboració del Ajuntament de Cornellà de Llobregat, organitza pel proper diumenge 30 de maig de 2021, la 10ª CURSA “ELS 7K DEL RIU”.

La competició se celebrarà sobre un  circuit de 7.500 metres de una volta.

SORTIDA: Per la situació actual de pandèmia i per complir els protocols marcats per les autoritats sanitàries es faran quatre sortides: a les 9:00 h; 9:10 h; 9:20 h i 9:30 h amb uns 120 corredors cadascuna, aproximadament. Les sortides es faran de 3 en 3 cada 5 segons. Els horaris es confirmaran en recollir el dorsal en funció de les marques escollides amb anterioritat. Per tant, els participants correran amb altres que tinguin temps similars

La sortida es donarà a les 9:00 hores al Carrer del Rugby de Cornellà de Llobregat, situada al costat de les Pistes d’Atletisme  Cornellà de Llobregat. Segons la taula adjunta

Carrito de compra