Reglament

[et_pb_section fb_built=»1″ fullwidth=»on» _builder_version=»3.22″][et_pb_fullwidth_image src=»http://www.corresolidaris.org/wp-content/uploads/2021/05/CABECERA-WEB_001-2.png» _builder_version=»4.0.6″ z_index_tablet=»500″ use_border_color=»off»][/et_pb_fullwidth_image][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ fullwidth=»on» _builder_version=»3.22″][et_pb_fullwidth_menu menu_id=»125″ submenu_direction=»downwards» fullwidth_menu=»off» active_link_color=»#e09900″ _builder_version=»3.0.47″ menu_font=»|on|||» menu_font_size=»18px»][/et_pb_fullwidth_menu][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»3.22″][et_pb_row _builder_version=»4.0.6″][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»4.0.6″][et_pb_text admin_label=»Reglamento Cursas 7 KM DEL RIU» _builder_version=»4.0.6″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» z_index_tablet=»500″ use_border_color=»off»]

REGLAMENT “ELS 7K DEL RIU”

Corresolidaris , amb la col·laboració del Ajuntament de Cornellà de Llobregat, organitza pel proper diumenge 30 de maig de 2.021, la 10ª CURSA “ELS 7K DEL RIU”.

La competició se celebrarà sobre un  circuit de 7.500 metres de una volta.

SORTIDA: Per la situació actual de pandèmia i per complir els protocols marcats per les autoritats sanitàries es faran quatre sortides: a les 9:00 h; 9:10 h; 9:20 h i 9:30 h amb uns 120 corredors cadascuna, aproximadament. Les sortides es faran de 3 en 3 cada 5 segons. Els horaris es confirmaran en recollir el dorsal en funció de les marques escollides amb anterioritat. Per tant, els participants correran amb altres que tinguin temps similars

La sortida es donarà a les 9:00 hores al Carrer del Rugby de Cornellà de Llobregat, situada al costat de les Pistes d’Atletisme  Cornellà de Llobregat. Segons la taula adjunta

 

 

 

 

RITME

SORTIDA 1

9:00

120 participants

De 3 en 3 cada 5 seg.

<4.30 min/km

SORTIDA 2

9:10

120 participants

De 3 en 3 cada 5 seg.

4.30-5.30 min/km

SORTIDA 3

9:20

120 partipants

De 3 en 3 cada 5 seg.

5.30-6.00 min/km

SORTIDA 4

9:30

120 participants

De 3 en 3 cada 5 seg.

>6.00 min/km


La prova, serà cronometrada per l’empresa Championchip i formarà part de la Lliga Internet.
 

Tots els corredors que no tinguin xip groc en propietat, se’ls donarà dorsal-xip, d’un sol ús, que no hauran de tornar a l’arribada.

El dorsal, s’ha de portar posat en una zona visible. Estarà prohibit participar sense dorsal. El corredor que infringeixi aquesta norma, serà desqualificat.

INSCRIPCIONS I  PREUS

  • 5 € propitaris de xip groc  i 7€ dorsal xip d’un sol us, a traves de xipgroc.com fins el dia  28 de maig
  • No es realitzaran inscripcions presencials degut a les mesures COVID.

Podran participar-hi atletes nascuts al any 2007 i anteriors. Els menors d’edat, hauran de portar omplerta una autorització per els tutors.

Al arribar al 500 inscrits es tancan inscripcions

RECOLLIDA DE DORSALS I XIPS

  • Dissabte 29 de maig, Estadi Municipal Atletisme Cornellà de 16:00 a 20:00. Avenida Llobregat, 08940 Cornellá de Llobregat, Barcelona. Al costat de la sortida
  • Diumenge 30 de maig, Estadi Municipal Atletisme Cornellà a partir de les 07:45.Avenida Llobregat, 08940 Cornellá de Llobregat, Barcelona. Al costat de la sortida

 

SERVEIS                                                           

Estadi Municipal Atletisme Cornellà: En aquesta instal·lació, hi haurà serveis de guarda-roba i dutxes si la normativa de sanitat ho permet, en cas contraria romandrà tancada.

Tots els participants tindran avituallament d’aigua i menjar a l’arribada.

Per mesures Covid, NO HI HA AVITUALLAMENT INTERMIG, el participant portarà la seva propia aigua.

 

PREMIS 

La prova no te premis, a tots el participants rebràn un clauer de fusta como a record de la seva participació.

Entre tots el participants es sortejarà material dels nostres patrocinadors.

 L’organització, no tornarà els diners de l’ inscripció una vegada feta efectiva la mateixa.

L’organització recomana als participants, fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones, que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període perllongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte, l’organització, no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores posteriors a la finalització de la mateixa.

Certifico que estic en bon estat físic. Eximeixo de tota responsabilitat que de la participació en l’esdeveniment pogués derivar, com ara pèrdua d’objectes personals per robatori o altres circumstàncies els espònsors o patrocinadors comercials, directius, empleats, empresa organitzadora de l’esdeveniment i altres organitzadors. Renuncio a tota acció legal que pugui derivar de la participació en l’esdeveniment.

Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com  també en els resultats en acabarla cursa, seguint la normativa establerta. També la publicació de fotografies de la cursa i la comunicació de l’organtizació via mail, així com la dels patrocinadors i col·laboradors.

La prova, es suspendrà en cas de problemes meteorològics greus.

El sol fet d’inscriure’s implica la total acceptació del present Reglament.

NORMATIVA COVID-19

La crisi sanitària de la Covid-19 fa necessària l’adopció d’una sèrie de mesures per complir els protocols marcats per les autoritats sanitàries. L’establiment i el compliment de les mesures esmentades requereix una sèrie de compromisos i formes d’actuació per part, fonamentalment, de l’organització i els participants. La lectura i acceptació del present document és condició indispensable per participar en el present esdeveniment. Com a participant en l’esdeveniment esportiu declara i manifesta:

1.- Que és coneixedor/a de les mesures que prendrà l’organització, amb relació a la presència i participació en la competició generada, a conseqüència de la crisi sanitària causada per la propagació de la malaltia covid-19.

2.- Que es compromet a complir les directrius o seguir les recomanacions, així com les instruccions que siguin donades per les autoritats esportives o el personal d’organització presents a la competició amb relació a les mesures per evitar contagis per covid-19.

3.- Que es compromet a no participar ni prendre part en l’esdeveniment en el cas que pateixi símptomes que puguin ser compatibles amb el contagi de la covid-19. Això resulta extensiu, igualment, als casos en què els símptomes fossin soferts per tercers amb qui la persona participant tingui o hagi tingut un contacte del qual, objectivament, pogués derivar-se un contagi.

4.- Que, en cas que tingui coneixement d’estar afectat pel virus de la covid-19,es compromet a no anar a l’esdeveniment ni prendre-hi part (ni en les accions relacionades amb la cursa, fira, recollida de dorsals, etcètera) en la mesura que les autoritats sanitàries no manifestin que la participació no comporta un risc, o bé per a la seva persona, o bé per a la resta de les persones assistents amb les quals hagi pogut tenir contacte.

5.- Que té el coneixement, accepta i assumeix que, en l’actual estat i context, hi ha un objectiu risc de contagi de covid-19 amb les conseqüències que d’això es puguin derivar per a la seva persona en termes de salut o problemes que, fins i tot, poden arribar a ocasionar-li la mort.

6.- Que accepta que l’organitzador de l’esdeveniment adopti les mesures que s’indiquen al document (guia) que té publicat, a fi d’establir un escenari de seguretat raonable en l’esdeveniment. En aquest sentit, es fa constar que el titular de l’esdeveniment, en el curs de l’organització i execució de la cursa, pot adoptar les mesures o decisions que siguin necessàries amb relació a l’establiment o aplicació de les mesures que es contenen al document (guia) publicada o qualssevol altres que tinguessin per finalitat dotar la prova d’un entorn segur en termes d’evitar contagis per covid-19.

7.- Que, en cas que resulti contagiat/ada per covid-19, exonera l’organitzador de l’esdeveniment de qualsevol responsabilitat amb relació als possibles danys o perjudicis que se’n puguin derivar per a la seva persona.

8.- Que accepta que si fos necessari adoptar mesures o decisions per part de l’organitzador de l’esdeveniment amb l’objectiu de preservar la salut de les persones en el curs de la competició, no es podran considerar incomplertes les obligacions essencials contretes per aquest, per la qual cosa no es pot exigir el pagament de quantitats, indemnitzacions o devolució de preus o imports en concepte d’inscripció o drets de participació o costos que hagi tingut l’esportista o el seu club.

9.- Que accepta que si es mostrés, per la seva banda, una conducta o comportament d’inobservança o incompliment de les ordres i instruccions del personal d’organització amb relació a les mesures de seguretat per evitar contagis per covid-19, pot ser objecte d’exclusió o desqualificació de l’esdeveniment per decisió de qui actuï com a autoritat esportiva (àrbitres o responsables de l’organització).

10.- Que accepta que les mesures de caràcter esportiu exposades a l’apartat anterior s’entenen sens perjudici d’altres responsabilitats que pogués arribar a assumir davant les autoritats competents (els òrgans disciplinaris federatius inclosos) a conseqüència d’una conducta o comportament d’inobservança o incompliment de les ordres i instruccions que siguin aplicables, o bé en l’àmbit esportiu-federatiu, o bé en altres àmbits diferents.

11.- Que en cas que es tingui coneixement d’algun positiu de covid-19 —o se’n detecti algun— d’algun/a participant el dia de l’esdeveniment, si així ho requerissin les autoritats sanitàries, cal que se’ls posi a l’abast la informació de les dades personals, per procedir a fer la traçabilitat amb les persones que hagin pogut tenir contacte amb la persona afectada per covid-19.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Carrito de compra