CURSA DE REIS 2019

5 de gener de 2019. Comença l’any amb el que s’està convertint en una tradició nadalenca més, la Cursa de Reis de Cornellà de Llobregat, ja en la seva cinquena edició. Es tracta de la primera cursa de l’any, on es retroba tot el món runner, i es donen bons desitjos i es fixen objectius per a l’any que comença. No és una carrera més; és una cursa especial, 100% solidària. Per aquest motiu, 6.625 euros recaptats a la cursa aniran destinats a finançar projectes de L’Associació Catalana de Fibrosi Quística, quantitat a la qual se sumarà la donació del club BCNTRAIL Runners que va aportar 300 euros més. Així mateix, 1.165 euros més van ser donats pels corredors per seguir desenvolupant projectes de Corresolidaris.

Però aquests no van ser els únics actes solidaris, ja que es va aprofitar la cursa per a realitzar una recollida de tots els taps de les ampolles de l’avituallament, que han estat utilitzats per als projectes de la campanya ASDENT (associació per malaltia de DENT. Finalment, es farà una donació a RetoDravett, de 360 ​​euros, generats gràcies a la venda de tasses solidàries, que vam lliurar als nostres voluntaris per la seva col·laboració.

La Cursa de Reis és possiblement la que més actes solidaris aglutina en un sol dia, ja que a part de la recaptació econòmica també s’hi afegeix la recollida de gairebé 1.000 joguines per a nens i nenes desfavorits, que són repartits per Creu Roja de Cornellà.

Des de Corresolidaris, volem donar les gràcies als 1.188 inscrits (un 25% més que l’any anterior), als patrocinadors i col·laboradors, a l’Ajuntament de Cornellà, als tècnics del Departament d`Esports, a les entitats i clubs de Cornellà, a les famílies de l’Associació Catalana de Fibrosi Quística, als voluntaris de la Caixa, als voluntaris en general, a BCN Trail runners per la seva aportació de 300 euros, a l’Agrupa, a Projecte Pol, a Egoísmo Positivo, i a tants i tants que ens han ajudat.

8.150 milers de gràcies a tothom.

Pel que fa a nivell esportiu, Elisabet Martín i Mohamed El Ghazouany van guanyar les proves femenina i masculina respectivament.

El gèlid dia, que vam intentar pal·liar oferint cafè a tots els participants abans de l’inici de la prova, no va impedir que els corredors gaudissin d’un circuit peculiar, amb puges i baixes pel centre de la ciutat de Cornellà. Per recuperar forces, al final de la cursa no podia haver una altra recompensa millor que un suculent avituallament i una divertidíssima sessió de Zumba amb el nostre patge.

Aquest any les curses infantils, que no tenien caràcter competitiu i on tothom és guanyador i rep la seva medalla, han tingut un espectacular augment, cosa que ens congratula enormement, ja que tenim l’obligació d’inculcar els valors de la solidaritat i esforç als més petits de la casa, sense diferenciar els que entren primer dels últims.

Volem expressar el nostre agraïment a l’Ajuntament de Cornellà, per confiar de nou en Corresolidaris per a l’organització d’aquesta emblemàtica cursa, i a tot el teixit asociacional del municipi, així com als patrocinadors: Alsamasa, Tiendas Natur, Dental E, Hnos Plata, Citroen Carrión, Velarte, Nacex, Aincat, i a la resta de col·laboradors locals.

A 2020 MÉS I MILLOR.

Us adjuntem els enllaços amb les fotografies i cròniques de la Cursa de Reis.

https://fotosjjvicoatletismo.com/

http://www.corresolidaris.org/cursadereis/

Articulos relacionados

Carrito de compra