Reglament equips

[et_pb_section fb_built=»1″ fullwidth=»on» _builder_version=»3.22″][et_pb_fullwidth_image src=»http://www.corresolidaris.org/wp-content/uploads/2020/09/Cartel-cancelacion_001-scaled.jpg» url=»http://www.corresolidaris.org/cursadereis/» _builder_version=»4.0.6″ animation=»off» border_style=»solid»][/et_pb_fullwidth_image][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ fullwidth=»on» _builder_version=»3.22″][et_pb_fullwidth_menu menu_id=»132″ submenu_direction=»downwards» fullwidth_menu=»off» active_link_color=»#e02b20″ _builder_version=»3.0.92″ menu_font=»|on|||» menu_font_size=»18px»][/et_pb_fullwidth_menu][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»3.22″][et_pb_row column_structure=»3_4,1_4″ _builder_version=»3.25″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»3_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» custom_padding__hover=»|||»][et_pb_text admin_label=»Reglament Marató» _builder_version=»4.0.6″]

REGLAMENT MARATÓ PER EQUIPS

Corresolidaris, amb la col·laboració del Ajuntament de Cornellà de Llobregat, organitza pel proper diumenge 29 de març de 2020 la 9ª MARATO DE RELLEUS PER EQUIPS DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT.

La competició se celebrarà sobre un circuit de 3.516 metres de dues voltes (Total 7.032 metres). Foto 1

La sortida es donarà a les 9,45 hores al Carrer del Rugby de Cornellà de Llobregat, situada al costat de les Pistes d’Atletisme  Cornellà de Llobregat. Temps màxim per fer la prova 4:30 hores.

S’utilitzarà un únic xip blanc per equip (que ho facilitarà l’organització), que es tornarà en acabar la competició. El xip, es durà a la mà/canell amb la goma que es proporcionarà a cada equip. Les catifes lectores, estaran instal·lades sobre de taules, de manera que abans d’acabar cada relleu, s’haurà de passar el xip per sobre de les mateixes perquè quedi registrada cada volta(Foto 2). L’equip que perdi el xip o no li surti registrada una volta, serà desqualificat. Important, cap corredor/a haurà de córrer amb el seu xip groc, haurà de treure-se’l abans de fer la seva corresponent relleu.

Tots els components del equips, podran participar gratuïtament a la cursa individual “Els 7k del Riu”, que es realitzarà prèviament (09:00) a la Marató per equips. Per participar, el responsable del equips, demanarà a l’organització el codi d’inscripció gratuita del corredores que la vulguin fer, abans del dia 25 de març. Els corredors/es, seran obsequiats amb una samarreta de record de la prova, entrepà de botifarra i refresc.

Els equips estaran formats per sis corredors/res, els quals podran fer el relleu, per l’ordre que ells acordin el mateix dia de la prova. Els equips, podran portar carpes demanant permís a l’organització (info@corresolidaris.org)

Podran participar-hi equips formats per atletes nascuts al  2006  i anteriorment. Els menors d’edat, hauran de portar omplerta una autorització per els tutors.

INSCRIPCIONS

www.xipgroc.cat y www.corresolidaris.org

mailto:info@corresolidaris.org Equips que hi participin per 1ª vegada 90€ 

Equips que van participar a la passada edició 80 € , data límit per inscriure el 20 de febrer ,demanant codi descompte al mail info@corresolidaris.org (fins el 15 de març)

Un cop es faci la inscripció de l’equip, l’organització farà arribar al responsable del mateix, un document que haurà d’omplir amb les dades dels corredors de l’equip. Aquest document, és obligatori omplir-lo i retornar-lo.

Les inscripcions es tacan el dimecres 26 de març ó al arribar a 200 equips.

 RECOLLIDA DE DORSALS

  • Dissabte 28 de març, Estadi Municipal Atletisme Cornellà de 16:00 a 20:00. Avenida Llobregat, 08940 Cornellá de Llobregat, Barcelona. Al costat de la sortida
  • Diumenge 29 de març, Estadi Municipal Atletisme Cornellà a partir de les 07:45.Avenida Llobregat, 08940 Cornellá de Llobregat, Barcelona. Al costat de la sortida

SERVEIS                                                           

Estadi Municipal Atletisme Cornellà: En aquesta instal·lació, hi haurà serveis de guarda-roba i dutxes La sortida, estarà situada a 50 mts.

TROFEUS    

Es lliuraran trofeus als tres primers equips classificats de cada categoria:

GENERAL

FEMENI

MIXTES (hauran de ser 2 homes i 4 dones –    2d i 4h – 3d I 3h).

ENTITAS/EMPRESAS DE  CORNELLÀ DE LLOBREGAT

 Si un equip de una entitat local, aconsegueix  trofeu a la classificació general, no optarà al trofeu de la classificació  local

Tots els participants tindran de obsequi una samarreta, entrepà calent, refresc i productes dels nostres patrocinadors.El dorsal, s’ha de portar posat en una zona visible. Estarà prohibit participar sense i córrer acompanyat per algun animal de companyia o mascota. El corredor que infringeixi aquesta norma, serà desqualificat. Els participants que no portin xip seran desqualificats.

Organització info@corresolidaris.org

Les reclamacions hauran de fer-se verbalment al fins 15 minuts després de coneguda la classificació o produir-se l’incident.

L’organització, no tornarà els diners de l’ inscripció una vegada feta efectiva la mateixa.

L’organització recomana als participants fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període perllongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte, l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores posteriors a la finalització de la mateixa.

Certifico que estic en bon estat físic. Eximeixo de tota responsabilitat que de la participació en l’esdeveniment pogués derivar, com ara pèrdua d’objectes personals per robatori o altres circumstàncies els espònsors o patrocinadors comercials, directius, empleats, empresa organitzadora de l’esdeveniment i altres organitzadors. Renuncio a tota acció legal que pugui derivar de la participació en l’esdeveniment.

Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com  també en els resultats en acabarla cursa, seguint la normativa establerta. També la publicació de fotografies de la cursa i la comunicació de l’organtizació via mail, així com la dels patrocinadors i col·laboradors.

La prova, es suspendrà en cas de problemes meteorològics greus.

El sol fet d’inscriure’s implica la total acceptació del present Reglament.

 

[/et_pb_text][et_pb_image src=»http://www.corresolidaris.org/wp-content/uploads/2020/01/Circuito-2020_001-scaled.jpg» align_tablet=»center» align_phone=»» align_last_edited=»on|desktop» admin_label=»Circuito Cornella 2020″ _builder_version=»4.0.6″][/et_pb_image][et_pb_image src=»http://www.corresolidaris.org/wp-content/uploads/2018/01/Foto-3.jpg» align_tablet=»center» align_phone=»» align_last_edited=»on|desktop» admin_label=»Imagen 3″ _builder_version=»3.23″ always_center_on_mobile=»on»][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» custom_padding__hover=»|||»][et_pb_image src=»http://www.corresolidaris.org/wp-content/uploads/2018/12/Logo-Plata-Pinturas_001.jpg» url=»http://www.platah.com/3070/v4_ver_pagina.php?params=b3070a4927a0000a00000″ url_new_window=»on» force_fullwidth=»on» align_tablet=»center» align_phone=»» align_last_edited=»on|desktop» admin_label=»Plata» _builder_version=»4.0.6″ animation=»off» border_style=»solid» sticky=»off»][/et_pb_image][et_pb_image src=»http://www.corresolidaris.org/wp-content/uploads/2019/12/Citroen-Carrion.jpg» url=»https://www.jpcarrion.com/es» url_new_window=»on» force_fullwidth=»on» align_tablet=»center» align_phone=»» align_last_edited=»on|desktop» admin_label=»carrion» _builder_version=»4.0.6″ animation=»off» border_style=»solid» sticky=»off»][/et_pb_image][et_pb_image src=»http://www.corresolidaris.org/wp-content/uploads/2019/12/Splau-scaled.jpg» url=»http://www.splau.com» url_new_window=»on» align=»center» align_tablet=»center» align_phone=»» align_last_edited=»on|desktop» admin_label=»Splau» _builder_version=»4.0.6″ animation_direction=»off» animation=»off» sticky=»off»]

 

[/et_pb_image][et_pb_image src=»http://www.corresolidaris.org/wp-content/uploads/2020/02/logoBBS-fin-1-1_001.jpg» url=»http://www.sampietrobelgradobasketball.com» url_new_window=»on» align=»center» align_tablet=»center» align_phone=»» align_last_edited=»on|desktop» admin_label=»BB Sanpietro» _builder_version=»4.0.6″ animation=»off» border_style=»solid» sticky=»off»]

 

[/et_pb_image][et_pb_image src=»http://www.corresolidaris.org/wp-content/uploads/2014/09/Logo-imagen-2016.jpg» url=»http://www.alsamasa.com» url_new_window=»on» force_fullwidth=»on» align_tablet=»center» align_phone=»» align_last_edited=»on|desktop» admin_label=»Alsamasa» _builder_version=»3.23″ animation_direction=»off» animation=»off» border_style=»solid» sticky=»off» always_center_on_mobile=»on»][/et_pb_image][et_pb_image src=»http://www.corresolidaris.org/wp-content/uploads/2017/12/Logo-Centros-médicos-dental-e.jpg» url=»http://www.dental-e.es» url_new_window=»on» force_fullwidth=»on» align_tablet=»center» align_phone=»» align_last_edited=»on|desktop» admin_label=»Dental e» _builder_version=»3.23″ animation_direction=»off» border_color_all=»#ffffff» border_style_all=»solid» animation=»off» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» sticky=»off» always_center_on_mobile=»on»][/et_pb_image][et_pb_image src=»http://www.corresolidaris.org/wp-content/uploads/2018/03/RUNNING.ES-LOGO.jpg» url=»https://running.es/» url_new_window=»on» force_fullwidth=»on» align_tablet=»center» align_phone=»» align_last_edited=»on|desktop» admin_label=»RUNNIN.ES» _builder_version=»3.23″ border_color_all=»#ffffff» use_border_color=»off» always_center_on_mobile=»on»][/et_pb_image][et_pb_image src=»http://www.corresolidaris.org/wp-content/uploads/2017/12/Barcelona-Voluntaria.jpeg» url_new_window=»on» force_fullwidth=»on» align_tablet=»center» align_phone=»» align_last_edited=»on|desktop» admin_label=»bARCELONA vOLUNTARIA» _builder_version=»3.23″ border_color_all=»#ffffff» use_border_color=»off» always_center_on_mobile=»on»][/et_pb_image][et_pb_image src=»http://www.corresolidaris.org/wp-content/uploads/2017/12/Aincat.jpg» url=»http://www.aincat.es» url_new_window=»on» force_fullwidth=»on» align_tablet=»center» align_phone=»» align_last_edited=»on|desktop» admin_label=»aincat» _builder_version=»3.23″ border_color_all=»#ffffff» use_border_color=»off»][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»3.25″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» custom_padding__hover=»|||»][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»3.22″][et_pb_row _builder_version=»3.25″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» custom_padding__hover=»|||»][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Carrito de compra