Distància: 10-5 km

Cornellá de Ll.

Dies
Hores
Minuts

PROGRAMA D'ACTIVITATS

 

En breu publicarem totes les activitats i horaris que hem preparat de forma paral·lela perquè passis una tarda-nit inoblidable a Cornellà de Llobregat.

Pasta Party

Música

Fun Zone

Activitats infantils

Zumba

I moltes sorpreses més…..

RECORREGUT

 

La cursa de 10 km són dues voltes al mateix circuit.

El circuit ha estat dissenyat amb només 3 metres de desnivell, circuit ràpid si vols aconseguir la teva millor marca i accessible per a tot tipus de corredors.

CIRCUIT CURSA NOCTURNA CORNELLÀ RUNNING 1900
CIRCUIT CURSA NOCTURNA CORNELLÀ RUNNING 1900

Circuit 5 K

REGLAMENT CURSA NOCTURNA CORNELLÀ RUNNING 1900

Corresolidaris i el RCDE Espanyol , amb la col·laboració del Ajuntament de Cornellà de Llobregat, organitzen el proper dissabte 2 de juliol de  2022, la CURSA NOCTURA CORNELLÀ RUNNING 1900.

HORARIS

Les sortides de las diferents proves es donaran des de l’exterior de l’estadi del RCDE Espanyol a Cornellà de Llobregat.

19:45 horesCURSES INFANTILS

    1. 19:45 hores: 500 metres (2022-2015).
    2. 20:00 hores: 500 metres (2014-2011).
    3. 20:15 hores:000 metres (2010-2008).

21:30 hores CURSES OPEN 5 KM. i 10 KM. (2007 i anteriors).

  1.  

INSCRIPCIONS I  PREUS

Les inscripcions podran ser tramitades a través de portal  www.xipgroc.cat

PREUS

Curses infantils: 6 € (samarreta i medalla per tots el participants).

Curses open:

5 KM: 10 € amb xip propi ó 12 € amb dorsal-xip d’un sol ús.

10 KM: 12 € amb xip propi ó 14 € amb dorsal-xip d’un sol ús.

LA SAMARRETA DE LES CURSES OPEN TINDRAN UN PREU DE 5 € ADDICIONALS.

Les  inscripcions es tancaran al arribar a 1.400 participants a les Curses Open i a 200 participants per les curses infantils.

El participants que siguin menors d’edat el dia de l’esdeveniment, hauran d’omplir una autorització per part del tutor/a legal el dia de la recollida de dorsal.

Un cop realitzada la inscripció, en cap cas, el corredor/a tindrà dret a la devolució de l’import de la mateixa.

 La Curses Open de  5 km. i 10 Km. seran cronometrades per l’empresa Championchip. La cursa de 10 km. formarà part de la Lliga Xipgroc. 

RECOLLIDA DE DORSALS

Divendres 1 de juliol 2022. Estadi RCDE Espanyol Porta 21 (Cornellà de Llobregat). 17.00-20:00 hores.

Dissabte 2 de juliol 2022, Estadi RCDE Espanyol Porta 21 (Cornellà de Llobregat). 10.00-14:00 i 17:00-21:00 hores.

 El dorsal de totes les proves, s’ha de portar posat en una zona visible. Estarà prohibit participar sense dorsal. El corredor que infringeixi aquesta norma, serà desqualificat.

 El tancament de la Curses Open és realitzarà 1 hora i 15 minuts després de la sortida. Passat aquest temps, el circuit s’obrirà al tràfic de vehicles i els corredors/es que vulguin continuar ho faran sota la seva responsabilitat.

Tots els participants cedeixen les seves dades als organitzadors de l’esdeveniment (Corresolidaris i RCD Espanyol) així com a l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i permeten explícitament que el seu nom, cognom i sexe siguin publicats a les llistes de resultats en acabar la cursa seguint la normativa establerta. També autoritzen la publicació de fotografies de l’esdeveniment a les diferents xarxes socials d’aquest així com dels organitzadors.

En cas de inclemències meteorològiques greus, la organització es reserva el dret de suspendre l’esdeveniment.

L’organització recomana als participants la realització d’una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període perllongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte, l’organització, no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores posteriors a la finalització de la mateixa.

Els participants eximeixen als organitzadors de tota responsabilitat que de la participació en l’esdeveniment pogués derivar, com ara pèrdua d’objectes personals per robatori o altres circumstàncies.

SERVEIS

Hi haurà servei de guarda-roba i dutxes si les autoritats sanitàries ho permeten.

Avituallaments:

5 KM i curses infantils: avituallament final (PASTA PARTY).

10 KM: avituallament al km. 5 + avituallament final (PASTA PARTY).

PREMIS

Curses infantils: medalla per a tots/es els participants (NO HI HAURÀ PODIUM).

Cursa 5 KM

General absolut masculí: 1er-2on-3er

General absolut femení. 1a-2na-3a

1r Classificat masculí  i femení 0-34 anys

1r Classificat masculí  i femení 35-44 anys

1r Classificat masculí  i femení 45-54 anys

1r Classificat masculí  i femení 55-64 anys

1r Classificat masculí  i femení +65anys

 

Cursa 10 KM

General absolut masculí: 1er-2on-3er

General absolut femení. 1a-2na-3a

1r Classificat masculí  i femení 0-34 anys

1r Classificat masculí  i femení 35-44 anys

1r Classificat masculí  i femení 45-54 anys

1r Classificat masculí  i femení 55-64 anys

1r Classificat masculí  i femení +65anys

El lliurament de trofeus començarà un cop arribats tots els participants a meta. Hora estimada 22:15

RECAPTACIÓ SOLIDÀRIA 

 La CURSA NOCTURA CORNELLA RUNNING 1900 destinarà els beneficis d’aquesta a la Fundació Sindrome de Dravet.  https://dravetfoundation.eu/

 

NORMATIVA COVID-19

SORTIDA: Per la situació actual de pandèmia i per complir els protocols marcats per les autoritats sanitàries es faran les sortides segons la normativa marcada per les autoritats , dos setmanes abans del dia de la cursa. L’organització avisarà del procediment de sortida a tots el participants.

 La crisi sanitària de la Covid-19 fa necessària l’adopció d’una sèrie de mesures per complir els protocols marcats per les autoritats sanitàries. L’establiment i el compliment de les mesures esmentades requereix una sèrie de compromisos i formes d’actuació per part, fonamentalment, de l’organització i els participants. La lectura i acceptació del present document és condició indispensable per participar en el present esdeveniment. Com a participant en l’esdeveniment esportiu declara i manifesta:

Que és coneixedor/a de les mesures que prendrà l’organització, amb relació a la presència i participació en la competició generada, a conseqüència de la crisi sanitària causada per la propagació de la malaltia covid-19.

Que es compromet a complir les directrius o seguir les recomanacions, així com les instruccions que siguin donades per les autoritats esportives o el personal d’organització presents a la competició amb relació a les mesures per evitar contagis per covid-19.

Que es compromet a no participar ni prendre part en l’esdeveniment en el cas que pateixi símptomes que puguin ser compatibles amb el contagi de la covid-19. Això resulta extensiu, igualment, als casos en què els símptomes fossin soferts per tercers amb qui la persona participant tingui o hagi tingut un contacte del qual, objectivament, pogués derivar-se un contagi.

Que, en cas que tingui coneixement d’estar afectat pel virus de la covid-19,es compromet a no assistir a l’esdeveniment ni prendre-hi part (ni en les accions relacionades amb la cursa, fira, recollida de dorsals, etcètera) en la mesura que les autoritats sanitàries no manifestin que la participació no comporta un risc, o bé per a la seva persona, o bé per a la resta de les persones assistents amb les quals hagi pogut tenir contacte.

Que té el coneixement, accepta i assumeix que, en l’actual estat i context, hi ha un objectiu risc de contagi de covid-19 amb les conseqüències que d’això es puguin derivar per a la seva persona en termes de salut o problemes que, fins i tot, poden arribar a ocasionar-li la mort.

Que accepta que l’organitzador de l’esdeveniment adopti les mesures que s’indiquen al document (guia) que té publicat, a fi d’establir un escenari de seguretat raonable en l’esdeveniment. En aquest sentit, es fa constar que el titular de l’esdeveniment, en el curs de l’organització i execució de la cursa, pot adoptar les mesures o decisions que siguin necessàries amb relació a l’establiment o aplicació de les mesures que es contenen al document (guia) publicada o qualssevol altres que tinguessin per finalitat dotar la prova d’un entorn segur en termes d’evitar contagis per covid-19.

Que, en cas que resulti contagiat/ada per covid-19, exonera l’organitzador de l’esdeveniment de qualsevol responsabilitat amb relació als possibles danys o perjudicis que se’n puguin derivar per a la seva persona.

Que accepta que si fos necessari adoptar mesures o decisions per part de l’organitzador de l’esdeveniment amb l’objectiu de preservar la salut de les persones en el curs de la competició, no es podran considerar incomplertes les obligacions essencials contretes per aquest, per la qual cosa no es pot exigir el pagament de quantitats, indemnitzacions o devolució de preus o imports en concepte d’inscripció o drets de participació o costos que hagi tingut l’esportista o el seu club.

Que accepta que si es mostrés, per la seva banda, una conducta o comportament d’inobservança o incompliment de les ordres i instruccions del personal d’organització amb relació a les mesures de seguretat per evitar contagis per covid-19, pot ser objecte d’exclusió o desqualificació de l’esdeveniment per decisió de qui actuï com a autoritat esportiva (àrbitres o responsables de l’organització).

Que accepta que les mesures de caràcter esportiu exposades a l’apartat anterior s’entenen sens perjudici d’altres responsabilitats que pogués arribar a assumir davant les autoritats competents (els òrgans disciplinaris federatius inclosos) a conseqüència d’una conducta o comportament d’inobservança o incompliment de les ordres i instruccions que siguin aplicables, o bé en l’àmbit esportiu-federatiu, o bé en altres àmbits diferents.

Que en cas que es tingui coneixement d’algun positiu de covid-19 —o se’n detecti algun— d’algun/a participant el dia de l’esdeveniment, si així ho requerissin les autoritats sanitàries, cal que se’ls posi a l’abast la informació de les dades personals, per procedir a fer la traçabilitat amb les persones que hagin pogut tenir contacte amb la persona afectada per covid-19.

El sol fet d’inscriure’s implica la total acceptació del present Reglament.

Organització: info@corresolidaris.org

INSCRIPCIONS

www.xipgroc.cat y www.lacursanocturnadecornella.com

INSCRIPCIONS I  PREUS

Les inscripcions podran ser tramitades a través de portal  www.xipgroc.cat

PREUS

Curses infantils: 6 € (samarreta i medalla per tots el participants).

Curses open:

5 KM: 10 € amb xip propi ó 12 € amb dorsal-xip d’un sol ús.

10 KM: 12 € amb xip propi ó 14 € amb dorsal-xip d’un sol ús.

LA SAMARRETA DE LES CURSES OPEN TINDRAN UN PREU DE 5 € ADDICIONALS.

Les inscripcions amb samarreta es tacan el dijous 23 de juny a les 00:00 hores.

Les inscripcions es tancan el divendres 1 de juliol a las 00:00

 

RECOLLIDA DORSAL

Divendres 1 de juliol 2022. Estadi RCDE Espanyol Porta 21 (Cornellà de Llobregat). 17.00-20:00 hores.

Dissabte 2 de juliol 2022, Estadi RCDE Espanyol Porta 21 (Cornellà de Llobregat). 10.00-14:00 i de 17:00-21:00 hores.

 

SERVEIS

Estadi de Futbol Cornellà a la mateixa sortida.

A la sortida hi ha servei de guarda-roba.

Avituallament líquid cada 5000 metres y líquid i pasta a l'arribada.

Carrito de compra