En forma per a la …

CURSA DE REIS

8 DE GENER DE 2023

recollida de joguines

La recollida de joguines és un dels objectius principals del nostre esdeveniment. A més dels dies de recollida de dorsals i la carrera, estarem presents amb els nostres voluntaris en diferents punts de Cornellà recollint joguines abans el dia 5 de gener.

Aquí et detallem horaris i llocs de recollida

activitats dirigides

Al desembre i gener podràs participar en activitats dirigides solidàries, dirigides a tots els nivells, en diferents punts de la ciutat de Cornellà (zumba, spinning, salting, etc ..). Segueix l’enllaç i tindràs tota la informació.

T’ESPEREM

SAMARRETA SOLIDÀRIA

Aquesta temporada podreu comprar la samarreta corresolidaris en cadascun dels nostres esdeveniments i la nostra botiga online. Col·labora en els nostres projectes i ajudeu-nos a donar-los a conèixer, cada vegada que surts a practicar la teva activitat física preferida.

REGLAMENT CURSA DE REIS OPEN 5 KM INFATILS I CAMINADA

Corresolidaris , amb la col·laboració del Ajuntament de Cornellà de Llobregat, organitza pel proper diumenge 8 de gener 2023, la 8ª CURSA SOLIDÀRIA DE REIS.

Les sortides de las diferents proves es donaràn desde la Plaça Catalunya de Cornellà de Llobregat

09:40 hores     CAMINADA POPULAR (Recorregut)

09:50 hores     SORTIDA INCLUSIVA (Recorregut)

10:00 hores     CURSA OPEN 5 KM (Recorregut)

11:30 hores     CURSES INFANTILS (Recorregut)

                       11:30            550 metres         2023-2016

                       11:40         550 metres         2015-2010

                        11:50         1.000 metres      2009-2007

La competició OPEN 5 Km se celebrarà sobre un  circuit de 5.000 metres de una volta pels carrers de la ciutat de Cornellà de Llobregat.

SORTIDA:  L’organització avisarà del procediment de sortida a tots el participants.

La prova open de 5 Km, serà cronometrada per l’empresa Championchip i formarà part de la Lliga Internet.

Tots els corredors que no tinguin xip groc en propietat, se’ls donarà dorsal-xip, d’un sol ús, que no hauran de tornar a l’arribada.

El tancament de la cursa OPEN 5 Km es farà 50 minuts després de la sortida. Passat aquest temps, el circuit s’obrirà al tràfic de vehicles i els corredors/es que vulguin continuar ho faran sota la seva responsabilitat.

El dorsal de totes les proves, s’ha de portar posat en una zona visible. Estarà prohibit participar sense dorsal. El corredor que infringeixi aquesta norma, serà desqualificat.

Aquells corredors/es que no hagin complert els 18 anys el dia de la cursa, hauran d’entregar, a la recollida del dorsal, l’autorització del pare/mare o tutor/a legal.

En cas de no participar, el corredor no tindrà dret a la devolució de l’import de la inscripció.

La CAMINADA 5 Km se celebrarà sobre un  circuit de 5.000 metres aproximadament de una volta pels carrers de la ciutat de Cornellà de Llobregat. SORTIDA: Tindrà lloc 20 minuts abans (09:40) en la mateixa línea de sortida

INSCRIPCIONS I  PREUS

La inscripció de la cursa de OPEN 5 km té un cost de 8 € dina al 8 de desembre a les 24 hores, després d?aquesta data 10 euros, als propietaris del xip groc (inlcou  bufanda de coll de regal)

En cas de haver de llogar-lo (xip blanco dorsal amb xip), aquest tindrà un cost de 2€ (inscripció + lloguer de xip o dorsal amb xip = 10€). En cas de donar xip de lloguer s’haurà de retornar al finalitzar la cursa.  

La cursa infantil té un cost de 5 euros amb samarreta i medalla per tots el participants.

La caminada te un cost de 7 euros i regal de bufanda de coll

La Samarreta Solidaria de Corresoldiaris tindrà un cost de 20,00 euros (iva inclòs) i serà opcional la seva compra. El 100% de la recaptació anirà destinada al programa CORRESOLIDARIS EN ACCIÓ. Es destinarà a teràpies per afectats d’enfermetats minoritàries .

No es realitzaran inscripcions presencials degut a les mesures SANITÀRIES.

Podran participar-hi atletes nascuts al any 2007 i anteriors. Els menors d’edat, hauran de portar omplerta una autorització per els tutors.

Al arribar al 1.800 inscrits en la cursa OPEN 5K es tancan inscripcionsA la cursa infantil es tancarà als 250 participants. La caminada també tè un màxim de 250 participants.

RECOLLIDA DE DORSALS I XIPS

  • Dissabte 7 de gener 2023, CRAJ Centre de Recursos Juvenils. Carrer Mossèn Andreu 17. Cornellà de Llobregat. 10.00-14.00 /16:00-20:00
  • Diumenge 8 de gener 2023, CRAJ Centre de Recursos Juvenils. Carrer Mossèn Andreu 17. Cornellà de Llobregat. 8.00-9:45

SERVEIS                                                          

Plaça Catalunya a la sortida, hi haurà serveis de guarda-roba si la normativa de sanitat ho permet.

Hi haurà un únic punt d’avituallament al finalitzar la cursa.

A tots els participants se l’entregarà un caixa amb el avituallament i productes promocionals al finalitzar la prova.

 

PREMIS

CAMINADA

CAIXA DEL CORREDOR PER TOTS EL PARTICIPANTS+ BUFANDA DE COLL

 

CURSES INFANTILS

Medalla per a tots/es els participants (NO HI HAURÀ PODIUM) SAMARRETA I CAIXA DEL CORREDOR

CURSA 5K

 

CAIXA DEL CORREDOR PER TOTS EL PARTICIPANTS+ BUFANDA DE COLL

General absolut masculí

 

General absolut femení

1r Classificat masculí  i femení 0-34 anys

1r Classificat masculí  i femení 35-44 anys

1r Classificat masculí  i femení 45-54 anys

1r Classificat masculí  i femení 55-64 anys

1r Classificat masculí  i femení +65anys

3 equips amb més arribats a meta

 

El lliurament de trofeus començarà un cop arribats tots els participants a meta. Hora estimada 10:50.

Entre tots el participants es sortejarà material dels nostres patrocinadors.

L’organització, no tornarà els diners de l’ inscripció una vegada feta efectiva la mateixa.

L’organització recomana als participants, fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones, que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període perllongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte, l’organització, no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores posteriors a la finalització de la mateixa.

Certifico que estic en bon estat físic. Eximeixo de tota responsabilitat que de la participació en l’esdeveniment pogués derivar, com ara pèrdua d’objectes personals per robatori o altres circumstàncies els espònsors o patrocinadors comercials, directius, empleats, empresa organitzadora de l’esdeveniment i altres organitzadors. Renuncio a tota acció legal que pugui derivar de la participació en l’esdeveniment.

Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com  també en els resultats en acabarla cursa, seguint la normativa establerta. També la publicació de fotografies de la cursa i la comunicació de l’organtizació via mail, així com la dels patrocinadors i col·laboradors.

La prova, es suspendrà en cas de problemes meteorològics greus.

El sol fet d’inscriure’s implica la total acceptació del present Reglament.

RECOLLIDA DE JOGUINES 

Un dels objectius solidaris dels diferents actes de la CURSA DE REIS és la recollida de joguines per als més desafavorits, que seran lliurats a la Creu Vermella de Cornellà, encarregada de la distribució. Es podran lliurar les joguines en recollir el dorsal i el mateix dia de l’acte. Les joguines no han de ser bèl·liques, ni sexistes, i han de ser noves o en estat impecable. 

RECAPTACIÓ SOLIDÀRIA 

L’altre objectiu de la CURSA DE REIS és la recaptació de fons que enguany aniran destinats a lA FUNDACIÓ TOT DE COR , que desenvolupa la seva activitat amb alumnes amb necessitats especials a la seva educació. L’organització donarà el 100% DE LA RECAPTACIÓ.

 

NORMATIVA COVID-19

La crisi sanitària de la Covid-19 fa necessària l’adopció d’una sèrie de mesures per complir els protocols marcats per les autoritats sanitàries. L’establiment i el compliment de les mesures esmentades requereix una sèrie de compromisos i formes d’actuació per part, fonamentalment, de l’organització i els participants. La lectura i acceptació del present document és condició indispensable per participar en el present esdeveniment. Com a participant en l’esdeveniment esportiu declara i manifesta:

1.- Que és coneixedor/a de les mesures que prendrà l’organització, amb relació a la presència i participació en la competició generada, a conseqüència de la crisi sanitària causada per la propagació de la malaltia covid-19.

2.- Que es compromet a complir les directrius o seguir les recomanacions, així com les instruccions que siguin donades per les autoritats esportives o el personal d’organització presents a la competició amb relació a les mesures per evitar contagis per covid-19.

3.- Que es compromet a no participar ni prendre part en l’esdeveniment en el cas que pateixi símptomes que puguin ser compatibles amb el contagi de la covid-19. Això resulta extensiu, igualment, als casos en què els símptomes fossin soferts per tercers amb qui la persona participant tingui o hagi tingut un contacte del qual, objectivament, pogués derivar-se un contagi.

4.- Que, en cas que tingui coneixement d’estar afectat pel virus de la covid-19,es compromet a no anar a l’esdeveniment ni prendre-hi part (ni en les accions relacionades amb la cursa, fira, recollida de dorsals, etcètera) en la mesura que les autoritats sanitàries no manifestin que la participació no comporta un risc, o bé per a la seva persona, o bé per a la resta de les persones assistents amb les quals hagi pogut tenir contacte.

5.- Que té el coneixement, accepta i assumeix que, en l’actual estat i context, hi ha un objectiu risc de contagi de covid-19 amb les conseqüències que d’això es puguin derivar per a la seva persona en termes de salut o problemes que, fins i tot, poden arribar a ocasionar-li la mort.

6.- Que accepta que l’organitzador de l’esdeveniment adopti les mesures que s’indiquen al document (guia) que té publicat, a fi d’establir un escenari de seguretat raonable en l’esdeveniment. En aquest sentit, es fa constar que el titular de l’esdeveniment, en el curs de l’organització i execució de la cursa, pot adoptar les mesures o decisions que siguin necessàries amb relació a l’establiment o aplicació de les mesures que es contenen al document (guia) publicada o qualssevol altres que tinguessin per finalitat dotar la prova d’un entorn segur en termes d’evitar contagis per covid-19.

7.- Que, en cas que resulti contagiat/ada per covid-19, exonera l’organitzador de l’esdeveniment de qualsevol responsabilitat amb relació als possibles danys o perjudicis que se’n puguin derivar per a la seva persona.

8.- Que accepta que si fos necessari adoptar mesures o decisions per part de l’organitzador de l’esdeveniment amb l’objectiu de preservar la salut de les persones en el curs de la competició, no es podran considerar incomplertes les obligacions essencials contretes per aquest, per la qual cosa no es pot exigir el pagament de quantitats, indemnitzacions o devolució de preus o imports en concepte d’inscripció o drets de participació o costos que hagi tingut l’esportista o el seu club.

9.- Que accepta que si es mostrés, per la seva banda, una conducta o comportament d’inobservança o incompliment de les ordres i instruccions del personal d’organització amb relació a les mesures de seguretat per evitar contagis per covid-19, pot ser objecte d’exclusió o desqualificació de l’esdeveniment per decisió de qui actuï com a autoritat esportiva (àrbitres o responsables de l’organització).

10.- Que accepta que les mesures de caràcter esportiu exposades a l’apartat anterior s’entenen sens perjudici d’altres responsabilitats que pogués arribar a assumir davant les autoritats competents (els òrgans disciplinaris federatius inclosos) a conseqüència d’una conducta o comportament d’inobservança o incompliment de les ordres i instruccions que siguin aplicables, o bé en l’àmbit esportiu-federatiu, o bé en altres àmbits diferents.

11.- Que en cas que es tingui coneixement d’algun positiu de covid-19 —o se’n detecti algun— d’algun/a participant el dia de l’esdeveniment, si així ho requerissin les autoritats sanitàries, cal que se’ls posi a l’abast la informació de les dades personals, per procedir a fer la traçabilitat amb les persones que hagin pogut tenir contacte amb la persona afectada per covid-19.

L’organització des de l’any 2019 ha aconseguit que puguis participar en aquest gran esdeveniment solidari de la Ciutat de Cornellà, sigui quina sigui la teva condició física i edat.

RECOLLIDAS DE JOGUINES

PARC CAN MERCADER

19 DE DESEMBRE 2021 – 9:00-13:00

CENTRE COMERCIAL SPLAU

2-3-4 DE GENER 2022 – 10:00-20:00

ENTREGA DE DORSALS

8-9 GENER DE 2022

Carrito de compra