LA CURSA NOCTURNA DE CORNELLÀ RUNNING 1900 RECAUDA 5.185 EUROS PER LA FUNDACIÓ SINDROME DE DRAVET


El 2 de juliol va tenir lloc la primera edició de La Cursa Nocturna ‘Cornellà Running 1900’ amb 1.200 inscrits, a les curses de 5K i 10K. Es van esgotar les inscripcions. A més també van participar-hi 250 corredors infantils (de 0 a 14 anys).

Corresolidaris, una associació sense ànim de lucre formada per aficionats a l’atletisme popular, i el RCD Espanyol van ser els encarregats de gestionar aquest esdeveniment que, a més de l’element saludable de l’esport, va comptar amb un rerefons solidari. Els beneficis de la carrera s’han destinat a la Fundació Síndrome de Dravet.

L’Ajuntament de Cornellà, Barcelona Voluntària, els Voluntaris RCDE i tots els voluntaris així com tots els patrocinadors i col·laboradors (Splau, Levelsuplementació, Alsamasa, Skoda, Coca cola, Caixabank, Panini, Danone, Haribo, Pintures Marcopolo, Gene Karting Viladecans, etc.) van ser els perfectes col·laboradors sense els quals el projecte no podria haver-se dut a terme.

Més de 1.400 ‘finishers’ van rebre la seva guanyada ovació dins del RCDE Stadium, davant les banquetes, era l’espectacular línia de meta que els tenien preparada. En finalitzar tots els corredors van poder gaudir de l’avituallament de Pasta, beguda, isotònic i gel recuperador, així com de festa exterior fins a les 1:00 del diumenge.

El benefici es destinarà a la Fundació Síndrome de Dravet, que tracta de combatre mitjançant la investigació la malaltia rara del mateix nom (també coneguda com a epilèpsia mioclònica severa de la infància), que és una epilèpsia intractable que afecta un de cada 16.000 naixements i que es manifesta ja el primer any de vida. En concret, la cursa es va emmarcar dins de l’anomenat Reto Dravet, «l’equip de corredors solidari més gran del món».

S’ha aconseguit l’OBJECTIU DE SUPERAR ELS 5.000 EUROS DE RECAPTACIÓ, concretament 5.185 euros

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM


Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *